Skip to main content

U Manifestaciji Učestvuju

  • Fudbalska utakmica art foodball reprezentacije Srbije i Fudbalske reprezentacije Srbije
  • Fudbalska utakmica sponzora manifestacije
  • Zumba
  • Plesne škole
  • Koncerti
  • Izlaganje proizvoda sponzora
  • Performansom prikaz očuvanja zaštite životne sredine i ukazivanje na problem nasilja u porodici I vršnjačkog nasilja

UČESTVUJ I TI

Prijavi se da upotpuniš manifestaciju svojim prisustvom

Program i učesnici

Štandovi, bina, teren, tribine i još …

BINA

Koncerti, predstave, promocije i najave, voditelj programa Nikola Slepčević

ŠTANDOVI

Prijatelji manifestacije izložiće za vas proizvode i usluge

TEREN

Fudbalska utakmica ART REPREZENTACIJE SRBIJE, zagrevanje za Katar

VIP TRIBINE

VIP tribine, ulazak jedan SMS, druženje sa poznatima.

Muzički i zabavni program tokom celog dana

Saxperience project – Wolf’s theme

Ovo je jedinstvena kombinacija deejaying-a i atraktivne funky freestyle improvizacije na saksofonu. Milan Savić je profesionalni muzičar sa bogatim iskustvom u nastupanju. Njegovi nastupi uživo donose visoko-energetski doživljaj i mogu da podignu krov svakog noćnog kluba, ali takođe mogu da naprave prijatnu ambijentalnu atmosferu oko luksuznih poslovnih događaja.

Milan ima veliko iskustvo u različitim žanrovima House muzike: Funky, Latino, EDM, Tech, Deep i Ambiental House i on prilagođava repertoar u odnosu na tip događaja i želje organizatora. Selektovan repertoar prati atraktivan nastup sa light show-om i to je jedan od najtraženijih lajv performansa na najboljim beogradskim žurkama! Playlista se sastoji od remiksa najpopularnijih muzičkih hitova iz '80. i '90. kao i najnovijih top hitova.

ZIN Jelena Prodanov & ZIN Snežana Antonić

ZUMBA

Plesna Škola Mystique Beograd

Plesna škola Mystique je osnovana 11.09. 2010 godine u Beogradu. Osnovale su je Damjanović Katarina i Aleksić Kristina, sa velikom ljubavi prema plesu i željom da se proširi plesna kultura, naročito iz oblasti showdance-a, kao još uvek slabo poznatoj vrsti plesa kod nas...

Plesna Škola Vračar

 

Ples poboljšava komunikaciju među ljudima, stvara osećaj opuštenosti i dobrog raspoloženja, jača samopouzdanje, a za posledicu ima stvaranje novih prijateljstava.

TRIO

Trio Željko Šišić, Biljana Todorović i Danica Kremzer.

Bane Lalic & MVP

 

Grupa MVP je nastala 2006. godine, oformljena od strane Baneta Lalića i Žarka Kovačevića. Grupa je u početku bila poznata po jedinstvenom ritam i bluz zvuku. Krajem 2010. godine Žarko sporazumno napušta grupu i prelazi u S.A.R.S., a grupa MVP u izmenjenom sastavu objavljuje singlove "Celu noć i celi dan" i ''Volim kad te volim". Bane Lalić okuplja bend sastavljen od vrhunskih muzičara i ljudi koji prate njegove životne stavove i filozofiju, te nakon godinu dana provedenih družeći se u studijiu, izbacuju album pod nazivom ''Za bolje znam, al' mi bolje ne treba''. Album opisuje njihova pozitivna životna razmišljanja i veru u dobrotu i ljubav.

Art football reprezentacija Srbija

GORKI PARK,ODLICNI STE BILI,I ULEPSALI NAM DAN NAMA KOJI SMO DALEKO OD SRBIJE...