Skip to main content

Postani sponzor manifestacije Donosimo Osmeh Porodici

Sponzorisanje događaja do kojih je stalo vašim klijentima stvara pozitivna osećanja o vašem brendu. Ako kupci osećaju da vam je stalo do istih stvari kao što rade oni, veća je verovatnoća da će imati pozitivan stav prema vašoj kompaniji.

VIDLJIVOST

Pokažite uticaj vaše kompanije i podršku istinskim društvenim vrednostima, raznolikosti i inkluziji u projektu koji će biti značajno medijski propraćen.

UMREŽAVANJE

Izgradite nove i ojačajte postojeće odnose sa vašom ciljnom grupom. Pokažite im da ste u ovom projektu - ZAJEDNO.

SVESNOST

Budite deo rešenja. Kroz zajedničko iskustvo i novu perspektivu učinite da vaš brend postane lider u prepoznavanju društvenih problema i radu na njihovom rešavanju.

Sponzorski paketi

Implementacija branda u naziv manifestacije Donosimo osmeh porodici (Bring smile to family) i komunikacija na svim sredstvima i kanalima promocije u kampanji:

Social media: Facebook, Instagram,Tviter,Tick tock,Youtube

Dizajnirani postovi

Story-I, Live

Website

Post festum aftermovie

Pisani i elektronski mediji

Internet portali

Tokom celog trajanja manifestacije Platinum sponzor je u mogućnosti na štandovima da izlaže,prodaje i promoviše svoje usluge i proizvode.

Logo Platinum sponzora je vidljiv na predviđenim mestima za branding na štandovima, na ogradama manifestacije,na led ekranu iza i unutar tribina, Led ekranu ispred u donjem delu bine i iza bine, na led ekranu na bini iza učesnika tokom celog trajanja manifestacije.

Mogućnost puštanja video spota na led ekranima ili samo logoa.

Postavka svog promo vozila na vrhu tribine

Postavljanje banera na portalu Glavnog medijskog sponzora www.izprveruke.rs i na prednjem i zadnjem delu dresova Art foodbal reprezentacije Srbije

Tokom celog trajanja manifestacije Logo Generalnog sponzora je vidljiv na predviđenim mestima za branding na ogradama manifestacije,na led ekranu iza i unutar tribina,Led ekranu iza bine,na led ekranu na bini iza učesnika tokom celog trajanja manifestacije.

Mogućnost puštanja video spota na led ekranima ili samo logoa.

Postavljanje banera na portalu Glavnog medijskog sponzora www.izprveruke.rs i na prednjem delu dresova Art foodbal reprezentacije Srbije

Prodajna i izložbena mesta Zlatnog sponzora manifestacije – Ukupno 3 štanda

Tokom celog trajanja manifestacije Zlatni sponzor je u mogućnosti na štandovima da izlaže,prodaje i promoviše svoje usluge i proizvode.

Logo Zlatnog sponzora je vidljiv na predviđenim mestima za branding na štandovima, na ogradama manifestacije,na led ekranu iza i unutar tribina, na led ekranu u donjem delu bine iza tokom celog trajanja manifestacije.

Mogućnost puštanja video spota na led ekranima ili samo logoa.

Postavljanje banera na portalu Glavnog medijskog sponzora www.izprveruke.rs i na zadnjem delu dresova Art foodbal reprezentacije Srbije

Prodajna i izložbena mesta Srebrnog sponzora manifestacije

Ukupno 12 štandova

Tokom celog trajanja manifestacije Srebrni sponzor je u mogućnosti na štandovima da izlaže,prodaje i promoviše svoje usluge i proizvode.

Logo Srebrnog sponzora je vidljiv na predviđenim mestima za branding na štandovima, na ogradama manifestacije,na led ekranu unutar i iza tribina.

Postavljanje banera na portalu Glavnog medijskog sponzora www.izprveruke.rs

Logo Bronzanog sponzora manifestacije je vidljiv na predviđenim mestima za branding na ogradama manifestacije,na led ekranu iza tribina.

Postavljanje banera na portalu Glavnog medijskog sponzora www.izprveruke.rs

Logo Sponzora manifestacije je vidljiv na predviđenim mestima za branding na ogradama manifestacije.

Postavljanje banera na portalu Glavnog medijskog sponzora www.izprveruke.rs